•  
  •  
  •  
  •  
  •  

De magazines van De Bondt Publishing

Lees hier meer informatie over en bekijk de meest recente uitgaven van onze magazines.

Business to Business magazines

De Bondt Publishing verspreidt inmiddels diverse Business to Business Magazines. Zo geven wij ondernemersmagazines uit in Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Alblasserdam, de Hoeksche Waard, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. Daarnaast verzorgen wij het Business Magazine voor de Businessclub van voetbalvereniging Barendrecht.

Business to Consumer

Naast Business to Business magazines geeft De Bondt Publishing ook huis aan huis magazines uit. Op dit moment geven wij magazines uit in de volgende gemeenten: Barendrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, de Hoeksche Waard en Rotterdam-IJsselmonde.

Presentatiegidsen / relatiemagazines

Naast alle ondernemersmagazines en huis aan huis magazines geeft De Bondt Publishing ook diverse presentatiegidsen en relatiemagazines uit. Dit gebeurt altijd in nauwe samenwerking met de vereniging, de instantie of het bedrijf.

Op jaarbasis geven wij inmiddels zo’n 35 magazines uit. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan gerust een keer contact met ons op via het info-formulier of telefonisch (0180-745096).


De Bondt Publishing is een onderdeel van P&R Publishing B.V.