•  
  •  
  •  
  •  
  •  

Welkom op de website van De Bondt Publishing

De Bondt Publishing is een in Barendrecht gevestigde uitgeverij en is gespecialiseerd in de uitgifte van sponsored magazines. De Bondt Publishing verspreidt al haar magazines volledig in eigen beheer. In sommige gevallen werken wij samen met professionele partners.

Business to Business magazines

De Bondt Publishing verspreidt inmiddels diverse Business to Business Magazines. Zo geven wij ondernemersmagazines uit in Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Alblasserdam, de Hoeksche Waard, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. Daarnaast verzorgen wij het Business Magazine voor de Businessclub van voetbalvereniging Barendrecht.

Business to Consumer

Naast Business to Business magazines geeft De Bondt Publishing ook huis aan huis magazines uit. Op dit moment geven wij magazines uit in de volgende gemeenten: Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Rotterdam-IJsselmonde.

Presentatiegidsen / relatiemagazines

Naast alle ondernemersmagazines en huis aan huis magazines geeft De Bondt Publishing ook diverse presentatiegidsen en relatiemagazines uit. Dit gebeurt altijd in nauwe samenwerking met de vereniging, de instantie of het bedrijf.

Op jaarbasis geven wij inmiddels zo’n 40 magazines uit. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan gerust een keer contact met ons op via het info-formulier of telefonisch (0180-745096).


De Bondt Publishing is een onderdeel van P&R Publishing B.V.